Υπηρεσίες Ορθοδοντικής

Home / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Χαμόγελα - Smiling People

Τα όμορφα χαμόγελα ξεχωρίζουν

τα όμορφα χαμόγελα κάνουν τον κόσμο καλύτερο

ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η ορθοδοντική θεραπεία βελτιώνει την εμφάνισή σας. Ένα λαμπερό χαμόγελο κερδίζει τις  εντυπώσεις.

ΥΓΕΙΑ

Οι σωστές θέσεις των δοντιών μετά την ορθοδοντική θεραπεία συμβάλλουν στην υγεία των δοντιών, των ούλων και των γνάθων.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Οι άνθρωποι με όμορφο χαμόγελο…γελούν συχνότερα. Ενισχύεται η  αυτοπεποίθησή τους και αυτό τους βοηθά σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Αόρατη Ορθοδοντική

Μέθοδοι που κάνουν την θεραπεία σχεδόν αόρατη

Διαφανείς Νάρθηκες

Διαφανείς Νάρθηκες - Ιnvisalign

Μία αισθητική θεραπευτική προσέγγιση στην ορθοδοντική θεραπεία εφήβων και ενηλίκων είναι οι διαδοχικοί διαφανείς νάρθηκες της Invisalign®. Η αισθητική τεχνική Invisalign® περιλαμβάνει τη λήψη αποτυπωμάτων των δύο οδοντικών φραγμών και την εφαρμογή διαδοχικών ναρθήκων με αλλαγή ανά δύο εβδομάδες καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης οι ορθοδοντικοί θα σας γνωστοποιήσουν εάν είστε υποψήφιος για θεραπεία με Invisalign®.

Γλωσσική Ορθοδοντική

Γλωσσική Ορθοδοντική - Incognito Method

Η γλωσσική τεχνική αποτελεί την πλέον εξατομικευμένη αόρατη τεχνική με εξαιρετικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της οδοντικής μετακίνησης. Μετά τη λήψη αποτυπωμάτων των δύο οδοντικών φραγμών, εξατομικευμένα χρυσά γλωσσικά άγκιστρα κατασκευάζονται σύμφωνα με την ανατομία της γλωσσικής επιφάνειας των δοντιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας σύρματα, λεπτομερώς διαμορφωμένα από ρομπότ ώστε στην τελική θέση τους τα δόντια να αποδίδουν την μέγιστη αισθητική και λειτουργικότητα.

Clear Brackets

Διαφανή άγκιστρα - Clear Brackets

Τα διαφανή άγκιστρα προσομοιάζουν το χρώμα των δοντιών και, σε συνδυασμό με επικαλυμμένα με λευκό υλικό σύρματα, αποδίδει διακριτικά την ύπαρξη ορθοδοντικών μηχανισμών κατά τη διάρκεια της θεραπείας ενηλίκων και εφήβων.

Ορθοδοντική Ενηλίκων

Ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσουμε το χαμόγελό μας

Μάθετε για την ορθοδοντική ενηλίκων

Ορθοδοντική ενηλίκων - Adults Orthodontics

Ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσει κάποιος το χαμόγελό του αφού η ορθοδοντική γίνεται σε οποιαδήποτε ηλικία. Όλο και περισσότεροι ενήλικες ασθενείς αποφασίζουν να διορθώσουν το ορθοδοντικό τους πρόβλημα για να αποκαταστήσουν το χαμόγελό τους και την σωστή λειτουργία του στόματος.

Η Αμερικάνικη Ένωση Ορθοδοντικών αναφέρει ότι ο αριθμός των ενηλίκων που κάνουν ορθοδοντική θεραπεία έχει διπλασιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Ανεξάρτητα από την ηλικία η ορθοδοντική θεραπεία μπορεί να προσφέρει την ίδια βελτίωση τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Ο τρόπος που μετακινούνται ορθοδοντικά τα δόντια είναι ο ίδιος. Κενά μεταξύ των δοντιών, στραβά ή πεταχτά δόντια μπορούν διορθωθούν με τα σιδεράκια.

Σε πολλές περιπτώσεις, για να μπορέσει να αποκαταστήσει προσθετικά ο οδοντίατρος δόντια που λείπουν είναι απαραίτητη η ορθοδοντική μετακίνηση των δοντιών “στηριγμάτων” στις κατάλληλες θέσεις (προπροσθετική ορθοδοντική).

Το ένα τρίτο των ασθενών μας είναι ενήλικες. Οι σύγχρονες μέθοδοι επιτρέπουν να γίνεται η ορθοδοντική θεραπεία με μηχανισμούς ελάχιστα ή καθόλου ορατούς.

Ορθοδοντική Παιδιών

Τα παιδιά βιώνουν την θεραπεία μας σαν παιχνίδι

Μάθετε για την ορθοδοντική παιδιών

Η πρώτη εκτίμηση από ορθοδοντικό πρέπει να γίνεται στην ηλικία των επτά ετών.

Σε κάποιες περιπτώσεις έιναι απαραίτητη η παρέμβαση τόσο νωρίς. Στόχος της θεραπείας σε μικρή ηλικία είναι η διόρθωση λειτουργικών προβλημάτων που μπορεί να μεταπέσουν στο μέλλον σε σκελετικά, καθώς και προβλημάτων διευθέτησης των μονίμων δοντιών που ανατέλλουν στον οδοντικό φραγμό. Η πρώτη φάση θεραπείας αποτελεί την “προληπτική ορθοδοντική” επιλύοντας προβλήματα που θα ήταν δυσκολότερο και δυσμενέστερο να επιλυθούν μετά την ανατολή των περισσοτέρων μονίμων δοντιών. Έτσι, η δεύτερη φάση θεραπείας, εφόσον χρειαστεί, καθίσταται πιο γρήγορη, πιο εύκολη και κοστίζει λιγότερο.

Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη πως πίσω από όμορφα χαμόγελα με απολύτως ίσια δόντια μπορεί να ‘κρύβονται’ πολύ σοβαρά λειτουργικά ορθοδοντικά προβλήματα.

“We shall never know all the good that a simple smile can do.”Mother Teresa
Άλκηστη Κόντη - Ορθοδοντικός